Zonnepanelen

Heeft u interesse in zonnepanelen?

Met de aanschaf van een zonnepanelen systeem realiseert u uw eigen duurzame energiebron om uw eigen dak, mogelijk op een plat als schuin dak zowel zakelijk als privé.

Een zonnepanelen systeem ook wel PV-systeem genoemd is een zonnepanelen installatie waarbij één of meerdere zonnepanelen het zonlicht omzetten in elektriciteit.

Dit systeem bestaat oa uit de volgende onderdelen:

  • zonnepanelen;
  • bekabeling;
  • systeemophanging indien u op een schuin dak zonnepanelen wil plaatsen;
  • console: alleen nodig indien de zonnepanelen op een plat dak worden geplaatst;
  • omvormer bij een net gekoppeld systeem;
  • accu bij een autonoom systeem.

Ons doel is om u een zonnepanelen installatie te leveren die uw maandelijkse energiekosten verlaagt voor zowel de particulieren- als zakelijke energieverbruiker.
Hierdoor voorkomt u tevens prijsverhogingen die de energieleveranciers en overheid u de komende jaren berekenen. Maar nog veel belangrijker dat u uw eigen energie op kunt wekken door zonlicht. Het bespaart op uw energierekening en draagt een steentje bij aan de natuur.

Plaatsing van zonnepanelen

Afgelopen jaren hebben we gigantisch veel zonnepanelen systemen mogen plaatsen. Ons werkgebied is niet alleen regio Eindhoven, maar ook overige gemeentes in geheel Brabant en Limburg waar vele tevreden klanten hun eigen duurzame energie bron op hun dak hebben die door ons zijn geïnstalleerd. Als erkend installateur zorgen wij ervoor dat de zonnepanelen installatie van A tot Z wordt geregeld, in werking gesteld, op de juiste manier in uw meterkast wordt aangesloten en werkend af wordt geleverd. U kunt uw zonnepanelen systeem daarna monitoren op uw mobiele telefoon en tablet.

De installatie van zonnepanelen is maatwerk. Op basis van een bouwkundige tekening of schets maken wij voor u een conceptuele uitwerking. Ook voor de levering en technische installatie kunt u bij ons terecht.

Met zonnepanelen bereidt u zich voor op de toekomst: energie opwekken op duurzame en milieuvriendelijke wijze. J Kramer Elektrotechniek is de juiste partij voor zonnepanelen. Vandaag de dag zijn klimaatverandering en milieuvervuiling een groot problemen. Zo wordt energie vaak nog steeds opgewekt met behulp van fossiele brandstoffen, die zorgen voor vervuiling. Echter, het is ook mogelijk om energie op te wekken op een duurzame manier wat geen milieuvervuiling veroorzaakt. Met zonnepanelen kunt u zelf uw energie op duurzame wijze opwekken met behulp van zonlicht, zo draagt u ook nog eens bij aan een schoner milieu! Naast het sparen van het milieu, bespaart u ook op uw energierekening.

Zelfvoorzienend met zonnepanelen

Op milieuvriendelijke wijze geld besparen: wie wil dat nou niet? U kunt zelfs zelfvoorzienend worden, waardoor u nog maar een kleine rekening van uw energieleverancier ontvangt. Een zonnepanelen installatie kan in een snelle tijd worden terugverdiend. Na slechts enkele jaren heeft u uw investering terugverdiend en levert de gespaarde energie u geld op. Hoe meer zonnepanelen u heeft, des te meer u bespaart op uw energierekening. Begin vandaag nog met geld en energie te besparen. Neem contact op met J Kramer elektrotechniek en wij zorgen voor levering en installatie van uw zonnepanelen. We komen graag naar u.

Voor subsidieaanvragen stelt de Nederlandse overheid jaarlijks een budget beschikbaar. De voorwaarden voor deze Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE) worden ieder jaar opnieuw vastgesteld.
Voor grote installaties is er eveneens een subsidieregeling. Hierdoor wordt het ook voor bedrijven zeer aantrekkelijk om in zonne-energie te investeren.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Bewaren

Zonnepanelen

Bewaren